قطره چشم بتاکسولول (Betaxolol eye drop)
در گلوکوم زاویه باز به عصب بینایی پشت چشم آسیب وارد میشود. این اتفاق به دلیل بالا رفتن فشار درون چشم ایجاد میگردد. قطره چشمی بتاکسولول با کاهش فشار درون چشم از طریق کاهش میزان مایعات مازاد چشمی از ایجاد این عارضه جلوگیری میکند.
تداخل دارویی قطره چشمی بتاکسولول
تداخل دارویی ممکن است عملکرد داروها را تغییر و خطر ابتلا به عوارض جانبی جدی را افزایش دهد. دوز دارو مصرفی خود را بدون مشورت با دکتر خود تغییر نداده و یا مصرف دارو را ترک نکنید.
یک لیست از تمام داروهایی (از جمله با نسخه / داروهای بدون نسخه و محصولات گیاهی) که استفاده میکنید به خصوص: داروهای روانپزشکی خاص (به عنوان مثال، ونلافاکسین(venlafaxine)، داروهای ضد افسردگی سه حلقهای مانند آمی تریپتیلین(amitriptyline))، داروهای فشارخون بالا (به عنوان مثال کلونیدین(clonidine)، رزرپین(reserpine)، مسدودکنندههای بتا خوراکی مانند پروپرانولول(propranolol)، مسدودکنندههای کانال کلسیم مانند دیلتیازم(diltiazem))، اپی نفرین(epinephrine)، فینگولیمود(fingolimod)، تهیه کرده و آن را با دکتر و داروساز خود به اشتراک بگذارید.
موارد منع مصرف قطره چشم بتاکسولول
نحوه نگهداری قطره چشم بتاکسولول
عوارض جانبی احتمالی قطره چشمی بتاکسولول
تمام داروها در کنار تأثیرات مثبتشان، میتوانند مسبب عوارض ناخواستهای در بدن شوند. هر چند که این عوارض در همه افراد به وجود نمیآید. اگر پس از دریافت دارو تغییری منفی در وضعیت سلامتی شما پدید آمد بهتر است که با پزشک خود مشورت نمایید. بسیاری از عوارض ممکن است با علائم سایر بیماری مشابهت داشته باشد.
نکته مهم: در صورتی که هر کدام از عوارض زیر را در خود مشاهده کردید سریعاً به پزشک اطلاع دهید:
نکاتی که قبل از مصرف قطره چشم بتاکسولول باید در نظر گرفته شود
بعضی داروها را نمیتوان در بعضی از شرایط تجویز نمود و بعضی داروها نیز در صورتی که نیاز به درمان تکمیلی باشد تجویز میگردد. بنابراین بهتر است که قبل از مصرف قطره چشمی بتاکسولول ، پزشکتان از موارد زیر مطلع باشد: